Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knubbiga ängeln

En knubbig liten ängel sitter på en stol
bakom sig, på ryggen
bär han en fiol
Han drar den fram och spelar
en vacker melodi
om en liten skata som såg en kollibrie

Vid första ögonkastet den föll och den var kär
Han titta på na och undra
varför känner jag såhär?
han tog sitt mod till fånga
gick fram och sa Tjohej
du ser ut att vara en trevlig liten tjej




Fri vers av Kakaan
Läst 1147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-24 12:07



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
svinbra :)
2010-04-05

    crapcat
gullig!
& rimmen flyter på så bra, det blir liksom en speciell rytm. bra!
2007-05-25

  Deniiise
Gud va söt! Det är nog det mest charmiga jag någonsin läst.
2007-03-16

    sister band-aid knees
tack. den här fick mig att le.
2007-03-12

  Micael Axelsson
Denna trallvänliga text dansar fram i en glädjesprudlande rytm, med ett underbart fantasirikt bildspråk.
2007-02-18

  Ezo
första stycket ger en härlig och mysig bild :)
2007-01-26

    Lindizz
gillar denna dikt...tack för läsningen
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan