Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina byxor antar en mörkare nyans av svart

\"en ängel flög förbi, mot himmelen så fri - men hon lämnade sitt leende på vår jord\"

jag undrar,
om du någonsin såg mina tårar genom dina ständigt slutna ögon

jag undrar också,
om du hörde hur de tyst föll ner på mitt svarta byxben som då antog en mörkare nyans av svart

jag undrar,
vad tänkte du på? när du låg där, vad fanns i dina tankar?
hela tiden undrar jag.


Hörde du mig när jag såg på dig?
Såg du min tysta harkling?
Lyssnade du till mina smekningar på din torra hy?


Kände du att jag såg ut genom fönstret - och önskade att allt det här vore en hemsk, hemsk mardröm?


jag undrar så mycket, fortfarande - och hela tiden
men allt var ju så perfekt, allt slutade så bra
du drog ditt sista andetag när vi alla var samlade - precis på minuten då vi klev innanför dörren


åh gud, vad jag saknar dig






Fri vers av dendödavinkeln
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 15:24



Bookmark and Share


    Lo Z.
Så fin och stark skriven, jag gillar den verkligen.
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

dendödavinkeln