Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskling, jag tillhör dig.


min dröm

jag tar flyget sent om natten
stryker stjärnstoft över natthimlen
på vägen hem till dig



mitt hjärta är halvt -
den andra delen har du
och det är ditt att bära
ta hand om det; älska


dina ord stryker min kind;
som tunna små snöflingor
dina ord stärker mig;
får mitt hjärta att slå snabbt
dina ord är som honung;
honung för mina öron


i vinterns kyla, så är du elden
som värmer mitt kalla hjärta



och i sommartid
då är jag din
att älska



jag svär
jag tänker inte på dig hela tiden
jag drömmer inte om dig varje natt
mitt hjärta slår inte endast för dig



fast jag har aldrig varit bra på att ljuga




Fri vers av ms jessicaever
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-01-24 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever