Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dégueulasse, känn mitt hat hur jag lämnar dig

 

känn hur jag låter dig rinna av mig,
din stinkande galla, din mögliga mantel
som förgiftat, fördunklat mitt sinne länge nog

känn hur jag lossar ditt järngrepp med varje andetag,
dina isiga, beniga fingrar om min bröstkorg,
såriga naglar som grävt sönder min själ bit för bit

det är slut med det nu

känn hur jag lämnar dig med mina långa steg,
ditt skärande skratt och nedsättande äckliga tjat
får inte längre blöda i mina öron

 

vissa kallar dig inre demon, ångest
jag kallar dig dégueulasse
och det är slut mellan oss nu 

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 775 gånger
Publicerad 2007-01-24 19:32



Bookmark and Share


    Erika H
känn mitt hat

i det vidrigaste vidriga som är en del av mig
vill jag inte stanna en sekund till
här föds inget kreativt, här finns inget gott
bara livlös jord

känn mitt hat

jag lämnar dig nu
och jag tänker inte komma tillbaka

Fantastiskt!!!!!
erika
2007-01-24

    wilja
smärta, ilska, bestämdhet, sårad. många starka ord som dyker upp.

och styrka blir nyckelordet. styrkan att du har tagit kontrollen.
bra!!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg