Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista leénde.





Dagen du gick bort,
Blev dagen då min glädje försvann.
Dagen då sorgen och rädslan mötte varann.

Jag fick aldrig se dig mer.
Och sist vi sågs, så bara log vi och gick förbi varandra.

I en värld som fortfarande snurrade.

Nu snurrar inte världen längre,
Och det är nu jag inser..

Att jag inte borde gått förbi dig..



Utan gått med dig, hela vägen hem.




Fri vers av Linda^^
Läst 520 gånger
Publicerad 2007-01-24 20:32



Bookmark and Share


  Albert
mmm, så sorglig
2007-03-04

  Davis
Jag har inte läst på länge, förlåt.. men när jag läste denna fick jag t.o.m tårar. Du skriver så underbart, fortsätt så! Kram
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^