Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderad

Ännu en gång sitter jag här igen.
Skriver några rader för att sedan markera allt
-delete-
Börjar om,
Återupprepar.
Det finns så mycket jag vill skriva
men det går bara inte.
Allt sitter fast inom mig.
Låt mig försöka,
men lova mig en sak.
Bli inte arg.

Du är vacker,
Underbar,
Så jävla omtänksam att jag bara vill dö.
Jag försöker verkligen gå vidare, glömma dig.
Förstår du inte att det inte går,
oavsett hur hårt jag försöker, hur mycket jag vill.
Jag har hört om olycklig kärlek, men detta är hemskt.
Tror inte jag orkar leva utan dig.
Jag sade det högt idag, ute bland folk,
Att jag vill köpa ett paket ipren och äta upp dem.
De skrattade åt mig, som om det vore ett skämt.
Jag vill göra det.
Somna in
Glömma

försvinna


(förlåt för att du fick se detta,
jag menade inte att göra livet svårt för dig)




Fri vers av Cija
Läst 513 gånger
Publicerad 2007-01-24 20:42



Bookmark and Share


  Albert
du skriver verkligen fint
rätt på
så ska det va
rätt på bara
2007-03-04

  Lidde
Mycket bra!!! Känner mycket väl igen mig i det du skriver, många gånger man haft dom där värk tablettern i hand, jag gilla den verkligen
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija