Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli älskad och mottagen.


Min själ går sönder



Jag lämnade dig i går
mitt hjärta slår så hårt


känns som det ska spricka


ditt mottagande var äkta
du älskade min själ


resan hem
rev upp alla mina inre sår


av att aldrig
någonsin


blivit älskad




Fri vers av sabina stark
Läst 682 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-01-24 20:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
Stark , smärtsam....
2007-08-23

  Bjarne Nordbö
Finner som oftast en omedelbar stark närhet i dina texter. Dom letar sig in i mej och stannar med styrka. Så och även denna gång.
2007-07-17

  stella
Trovärdig beskrivning av vad som händer när man får det man letat efter. Väldigt bra!!
2007-05-11

    Pytte
du fångar känslan som du fångar mig!
2007-04-11

    rosentagg
den var riktigt fin och berörande.
2007-02-09

  Arowana
Oerhört äkta om äkta känslor.
2007-02-03

  Vildaste
Bra beskrivning,
men den gör ont
kärlek/vildaste
2007-02-02

  Lars Granlöf
Grymt stark dikt.
Men du, du fick en stund i hans famn iaf.
Men jag tror nog att du är älskad, kan inte tänka mig annat.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark