Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet?


Så lätt du glider genom världen
Beundrar din syn att leva
men orolig över ditt sätt att vara




Bunden vers (Haiku) av Klick_
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-24 21:54



Bookmark and Share


  eatinginside
Jag håller med föregående "talare". Mycket bra text!
2007-01-25

  aPorcupine
Mycket tänkvärd text. Bra!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Klick_