Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Padder å groder.

Padder å groder
å anner slemmi saker
ä trevvli kramjur
jämfört mä däj
när du är såm en orm
såm du ä i kväll

va ha ja jort
för å förtjän däj?
du dôtter åttå Satan
å Häxa hans te Fru
ha fått hel hällvete
te pulseer i blogen din.




Fri vers av raggnarr
Läst 576 gånger
Publicerad 2007-01-25 08:31



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
ord och inga visor...
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr