Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r.s

Som en stråle av ljus
som om du vore min gud
ger du mig lycka
och tro




Fri vers av ingen alls
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-01-25 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls