Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offer eller övervinnare

 

Du ser dig som offer

som den förorättade parten

Passiv, utnyttjad, söndertrasad

 

Jag ser din styrka

Utvecklingsbar med integritet

Aktiv, med val och möjlighet

 

Fri är du att vända

att av sorg gjuta själens smycke

Valet är ditt, bara ditt

 

- och framtiden –

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 690 gånger
Publicerad 2007-01-25 19:32



Bookmark and Share


  Howlit
Härliga ord på vägen... skön insikt du delar med dej av... till oss alla.
Offerrollen klär vi i oss allt för ofta... för att fly... eller skylla ifrån. För att slippa ta tag i...

Och som du skriver... Vi gör hela tiden våra egna val. Offer... eller övervinnare?
2007-01-30

    Sony
Jo man har ju alltid ett val, vad man gör av sin situation!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena