Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill leva igen


vill känna lycka igen

du stjärnan i den kolsvarta nattens himmel,jag avundas dig.
du lyser trots mörkret som omringar dig.
du e stark trots att du är ensam.
du lyssnar trotts att du inte hör.
du pratar till våra hjärtan trots att du inte kan.

jag var engång som du
jag lyste trots att allt var svart.
jag var stark trots att jag var ensam.
jag lyssnade på alla trots att jag behövde bli hörd.
jag tröstade alla trots att jag behövde tröst.

idag är jag ingen stjärna
idag är jag den svarta himmlen som omringar dig.

om du va mig stjärna så skulle du också sluta att lysa.




Övriga genrer av persisk
Läst 624 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 21:03



Bookmark and Share


    Elie
känner igen mig i din text. fint!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk