Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stopp


stopp

det finns inga rosor i världen som är vackrare än dig.
det finns ingen som fular sig mer än dig.


det finns ingen man jag älskar mer än dig.
det finns ingen jag hatar mer än dig.


det finns ingen jag vill vara med mer än dig.
det finns ingen jag får vara utan mer än dig.


det finns ingen jag saknar mer......än dig

det finns ingen som behöver glömmas mer...............än dig


hatar dig för att jag älskar dig




Fri vers av persisk
Läst 616 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-25 21:34



Bookmark and Share


  Svante
Texten speglar bra det faktum att livet och verkligheten är komplext och svårt ofta. Man kan känna sig lite kluven ibland med andra ord.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

persisk
persisk