Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet...

Jag vet inte varför jag tvekar.
Jag vet ju att det ska vara så.
Jag vet att det vore underbart.
Jag vet inte hur länge...

och det skrämmer mig...




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-26 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127