Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart lägger jag dig?

 

Tänk om

Man vore lika bra på att källsortera sopor
som man är på att källsortera människor

i olika fack




Övriga genrer av MoordeNaar
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-01-26 12:11



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Ja tänk om det vore så... Väldigt enkelt att placera folk i fack. Dumt!!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

MoordeNaar