Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vark i bena.

Klåkka ä halv tre på natta
å ja ligger vaken å tvinner
dä varker i bena å höfftaan
å int jälper dä mä piller
nu börjer myrera å kryp
ner iffrå tånera å ôppet
dä tjänns såm ômm en hel
myrstakk vôr på vannring
så dä blir väl å gå ôpp
å vanner på gôllve ijänn.




Fri vers av raggnarr
Läst 560 gånger
Publicerad 2007-01-26 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr