Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågan utan svar

Den evigt återkommande frågan
detta sublima varat
som gör oss till slavar
under
våra kroppars
vridningar
begärets kraft
upphöjningar
 vridna kroppar om varandra i varandra

äter varandra

önskan
att upplösas till
atomer
explodera


någon gång emmelanåt
få känna


Vkan inte genomleva med bara oss själva

minns du och jag


säg mig, finns det någon logik
i denna vandring
i det vi homosapience
genomlider


för detta varat
att få upplösas och explodera att  i några sekunder se stjärnor eller ingenting...
att komma från kropparna ut tillbaka till livet....

till att vara överallt

till att känna allt och inget

i ett par sekunder, minuter livet som passerar

 

vad vet jag, det är en del av livet

det vet jag nog




Fri vers av M
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-06-07 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M