Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart kärlek

Att leta
efter den



fann den
kände den i varje cell
l
den juva sötman,
virvlande tungor, flämtande lungor
hettande sköten, pulserande lem

allt som bara finns
för oss
du och jag
vi finner och gör
igen, åter och igen


å säg mig, älskade
vad är ljuvligare

dess essens

När du sen gör det igen
men inte med mig

då är kärlekens baksida målad i svart




Fri vers av M
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-10 02:30



Bookmark and Share


  Söder
En dikt i kärlek med riktigt tungt slut.
2007-12-10

  Michaela Dutius
Tycker om den här texten..man vet inte vad det ska hamna innan man är på sista raden.
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

M