Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla platser...

När alla andra platser
är omöjliga

blir det möjliga
en tänkbar utväg

utan invändning
utan protest

ett återseende
en inblick
en återblick
en insyn

i enkelhetens tystnad

ljudlöshetens
rika möjligheter

en stund bland
oändliga nyanser av stillhet




Fri vers av mr somebody
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-01-26 20:19



Bookmark and Share


    Aliah
Åter igen en vacker och stämningsfull dikt med utsökt komposition. Du skriver verkligen med känsla. Mästerligt med bilden!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mr somebody