Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lätt blodsmak ser jag dig falla

 

 

 

först snubblar du till

vacklar

lyckas hålla balansen

rättar till anletsdragen

 

jag lägger in nästa stöt

en aldrig så lätt smekning

 

och du faller

faller

för

mig

 

 




Övriga genrer av Mareld
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-01-26 21:16



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Vilken knock out!!!
Bra..
2007-03-01

  Gawain VIP
Verkligen hur snyggt som helst! Cool..
2007-02-04

  Howlit
Härligt pirrigt...

precis så är det... =)
2007-01-28

  Herr Morris
fallet
som inte märks
då fötterna står
stadigt

endast jorden
runt
omkring kollapsar
kantrar

när
du och jag
blir till oss
här


Underbart. Så snyggt skrivet!!!
2007-01-26

  TiVa
Ah, suveränt... Gillar massor!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld