Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte din mormors skog

 

 

 

Det finns en plats

nära mitt hjärta

Ett minne som värmer

Sist när jag blåste

dammet av det

log mitt barnasinne

Sedan, som kyla, is

upptäckt förfarlig

blev sann

Någon tog minnet

i ordens glans

Trodde sig känna som jag

Stum blev min tanke

Hjärtat saktade sin rytm

Pulsen ifatt kom snart

Orden togs, kanske stals

Vad ska jag göra åt det

Vill inte ge, kan bara dela 

Det är ändå mitt

bara mitt

barnaminne

 

 

 

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 625 gånger
Publicerad 2007-01-26 23:35



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Våra minnen, är våra egna... även då vi delar, kan ingen beröva en på det... och det är just det du formulerar så oerhört bra här... underbart... och rubriken blir till Diktens själaram.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter