Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg inte föralltid, säg nu


ett, två, fem
kanske hundra andetag
tappar bort mig
i dina slutna ögon

sex, sju eller åttiofem
hjärtslag
vet du baby
det är emot allas lagar


men vi gör det ändå




Fri vers av Louise B
Läst 608 gånger
Publicerad 2007-01-27 00:36



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
en bra kortis, du är skicklig.
2007-11-07

    ej medlem längre
Du är bra. Jävligt bra.
2007-01-27

  Sanchez VIP
det här är en dikt som man kan drömma och som man vill drömma, om och om igen, nice
2007-01-27

  Sanningsägaren VIP
Underbar kortis!
Tycker den har tusen olika
känslor i en och samma!
Blir glad av denna!
Skriv på
/Åsa
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Louise B