Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg över min egen flykt.




Jag har levt länge nog
i den hets som drivit mig
mot nya falska mål...

Frågan är hur länge jag skall
fly undan mig själv
för att slippa uppleva
den fantastiska sanningen

-att jag är värdefull
-att tvivlet på detta hetsat mig
-att jag har låtit mig luras hela tiden

Det är mitt förlorade själv
jag hela tiden söker...





Fri vers av EmiRa
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-27 01:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Så vacker! ditt förlorade själv kan aldrig sökas bara finnas, hoppas du funnit!
2007-08-21

  PPQ
sörj inte det förflutna flykt är till för överlevnad och den gjorde dig till den du är sörj inte flykten för då sörjer du den varelse som du är... se de möten som det givit bra text
2007-08-16

  Sunlight
Insikten är mer än halva vägen mot det sanna målet...
Tycker mycket om dina ord.
2007-02-06

  Mangal VIP
Känns så väl igen. Kram till oss, från oss!
2007-01-27

    jäntan
Mycket vackert och bra skrivet!

"Det är mitt förlorade själv
jag hela tiden söker..."

...och jag hoppas du finner dig själv!!!

...men, vad skall du då söka...?¿
2007-01-27

  Vind
Du diagnostiserar en västvärldsåkomma. Enkelt och förståeligt. Fint.
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa