Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig...

Krama mig

- länge

- hårt

- och snart!!!




Fri vers av jäntan
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-01-27 04:34



Bookmark and Share


  Lidde
Mycket bra
Men saknar en mening på slutet.

Vill äta dig som mat
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln