Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En isens skall sjunga




det kalla pudret silas mellan mina
bara händer
hur amorens röda rosor
ligger utspridda över den vita snön
som täckar över sommaren

ylande är vargen
som sjunger med i den blanka isens visa




och jag sitter under guldregnet och nynnar




Fri vers av hanziz
Läst 512 gånger
Publicerad 2007-01-27 15:38



Bookmark and Share


  Juliaah
så himla bra!
2007-02-21

  om en Siri
omg...... :O :O jävlar va underbart bra den här va! Bokmärks!!!!!!!(!)


<333333333333333
2007-01-28

    Cammo
åh, vad v ackert. amors röda rosor, guld regn... så vaackert
2007-01-27

  Arte
vackert ""!!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz