Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lycklig mamma


\"Barn
ger oss frihet att
älska
villkorslöst
bara enkelt genom
deras närhet\"




Fri vers av Niki
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-01-27 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niki