Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar om du kommer läsa mellan raderna

det jag ser

är inte vad det

skulle behöva vara

 

det du är

är mer än vad du tror

att du är

 

det jag vet

är det du har sagt

 

men det handlar inte om mig

 

lyssna på orden

mellan raderna

för då förstår du

 

dom är till dig

 

 




Fri vers av Niki
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-01-27 22:19



Bookmark and Share


  Luminus
Wow... känner mig upplyst mellan raderna.

Tack!

Gita
2007-01-29

  [ShadowWalker]
Att skriva någonting så intensivt genom att INTE skriva det men ändå berätta det just mellan raderna är inte bara svårt, det är fantasifullt och svårt...

Du har däremot lyckats med det och texten berör verkligen... Tack!
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Niki