Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar hur du älskar mig


Då tiden står still


Din hud
Mot min hud
Sammanflätade fingrar

Dina läppar nära mina
Dina ögon glittrar
Du andas mig

Då tiden står still




Fri vers av Nattiz
Läst 785 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-28 00:08



Bookmark and Share


    Lindizz
härlig dikt...*ler
2007-01-28

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Slutet, oerhört vackert ! Början fin den med men inte så där extra ändå,
helheten blir i mina ögon till en fin och sköna och varm läsning !
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz