Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är skit just nu


Glädjen har försvunnit

Jag tränar just nu på att skratta
jag har haft svårt för det en tid
Mungiporna känns stela
när jag drar upp dem
och hur får jag leendet
att nå ögonen
för de måste vara med

Har glömt hur man gör!

Försökte trycka upp med fingrar
men såg ut som en kines
Det är nog själva glansen i dem
som gör att ögon ses
och torra blickar
med slut på tårar
ger inte glädjen någon chans

Så här sitter jag
och ger dubbla budskap
med ansiktet delat i två delar

Jag är en ledsen en
som försöker vara glad
en halva som vill vara hel

men övningarna går dåligt
så jag får vänta tills det töar
därute och i mig nå\'n dag





Fri vers av Dionysius
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-01-28 10:02



Bookmark and Share


  volatile
en väldigt bra diktom hur det känns när man har sjunkit så djupt in i allt det grå.. det är bra att du övar. vet du vad som hjälpt mig ibland? att skratta högt (även fast allt är skit o jag inte alls är glad) för efter en stund kan man itne låta bli att skratta.. andra gånger, om jag behöver skratta, går jag in på den här länken:


http://www.jokefrog.com/flash/laughing-cat.shtml

för du vet, skrattet i sig är läkande, det spelar inte nån roll vad man skrattar åt, ett dåligt skämt, eller ingenting..

lycka till o ta hand om dig.

2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius