Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kom bara på nåt att skriva.....


Det är över

Du sa att du älskade mig
jag trodde på dig
Det skulle jag inte gjort
allt gick så fort
När du sa det är över

Mer ville jag inte höra

Nu är det över

Äntligen..




Övriga genrer av Lilla_syster
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 17:09



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Bra!!
2008-03-12

  Amina
Precis...skitbra!!! <3
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster