Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag målar



Om jag målar
hela huset i pastellfärger
och gatan i grått.
Om jag målar
hela stan i gult.
och himlen i rött.
Om jag målar
stjärnorna i blått
och träden och gräsmattan
i de färger jag har kvar.


Kommer du att finnas kvar
för att beundra min konst?
Kommer du att vilja stanna kvar
och med mig blanda färgerna?




Fri vers av Ilana
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-26 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en blandning av det vackraste poesi,ser precis hur det blir,jätte fint.bra skrivet.
2005-01-26

  Cattis Rönn
och visst kommer han att stanna...har nog inte med färgerna att göra...Bra skrivet!
2005-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana