Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av en själ


Allt är ganska trasigt
som vaga konturer
av en kärlek, en kropp
nu återstår bara ett stoff
av svunnen tid
ett flöde av enskildheter




Fri vers av Agnes
Läst 1258 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-29 12:45



Bookmark and Share


  Anna Frölander
Den väl sammansatta helheten i din dikt är riktigt stark. Orden känns så självklara men samtidigt måste jag läsa om igen för att få in betydelsen, mer och mer för varje gång. Jag tycker om det!
2008-02-21

  Howlit
Usch... lite småläskigt det här... med bilden o texten ihop... Men allt blir till bleka minnen. Allt försvinner och även trasigt får vila till slut.

Jag gillar att ruskas om... och det gör du här =)
2007-02-03

  Tove Meyer VIP
det här var vackert, så sant på något sätt.
inramningen med bilden blir extra stark.
2007-02-02

  frostyran
Fastnade speciellt för den första meningen... "Allt är ganska trasigt". Trivialt om själar som faller sönder i fragment. På ett skönt sätt!
2007-01-30

  Bodil Sandberg VIP
Verkligen djupt och underbart poetiskt...fragment av det som var...drömmarna...livsglädjen...förhoppningarna...ligger där söndrigt och sargat...och vilken bild...man fastnar här en bra stund!
2007-01-30

  Skosnöret
Lysande, upplysande, vackert bindande ord! Du kan konsten du Agnes!

Och detta bitterljuva, det är så bra!
2007-01-30

  Uffe Agnetun
Vad skall man säga ... allt som behövs sägas är redan sagt; lysande! Får mig att tänka på BD "Broken words never meant to be spoken, Everything is broken."
2007-01-30

    Niki
fullkomligt och fullständigt helt underbart
sen bilden som talar för sig själv
otrolig sammansättning i ord och bild
helt lysande
2007-01-29

  Fredrik P. VIP
Instämmer med Jojo. Mycket vacker
bild och dikt...om än lite sorgsen.
2007-01-29

  Jojo
Oj, så skört. Vågar nästan inte skriva nåt här, det känns som att den går sönder vilken sekund som helst (själen alltså).
Fint med de ljusa bokstäverna som framhäver skörheten och bilden är helt fantastisk!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes