Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg sanningen i alla fall!

jag minns den den där kvällen så väl. Det snöade och vi var på väg hem från bion. Vi skrattade och kastade snöboll.
Vi hade fått de den den kvällen eftersom du sagt att din mamma tvingat dig städa dan innan, när vi egentligen skulle gått.
Jag hör dig säga till någon annan i gruppen att du träffade en kille igår. Vart? Frågar jag. På festen hemma hos Ville.
Du verkar glömt vad du sagt till mig igår. Jag blev så jäkla förbannad och ville bara skrika åt dig att du för fan kan säga det till mig, istället för att ljuga, bara säga \"tyvärr, jag ska va med mina bättre vänner\".
Men jag säger inget. Jag är rädd att förlora dig helt. Istället kastar jag en hård välkramad snöboll på dig. Hoppas det svider....




Fri vers av september07
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:07



Bookmark and Share


    Orm den gamle VIP
Hej bruten..

Jag gillar din betraktelse. Alla äkta känslor som förmedlas i ord engagerar mig och du skriver fint.

Kör hårt!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07