Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dessa skilnader betyder mkt


Du är, Jag är...

D u är fin, jag är ful.
Du är charmig, du är kul.
Jag är äcklig, bara trist.
Du har aldrig en enda kille mist.
Jag är dum, med spretigt hår.
Du är smart, har smala lår.
Jag måste ha kläder i en storlek större.
Du är klassens lustigkurre.
Jag är ensam, utan vän.
Du har redan förlorat oskulden.
Jag ska gå och hänga mig nu,
för jag vill bara va som du...




Fri vers av september07
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:13



Bookmark and Share


  Freya
Åååh:), min svaga aning var rätt. för den här har jag liksom läst av dig i skolan..
jag gillar ju inte direkt rim
och äh
skitsamma
det här är känslor
och dom dära rimmar
jag kan väl överleva det då.

och dom flesta rimmen är bra.
OCH SLUTET ÄR BRA.
och att du är medlem här är bra.

men om det blir ett lunarstorm är INTE bra. XD

puss

2007-01-30

  Lollan_
Vackert hemskt,
och förstår hur det är, förstår verkligen.
Och gå inte och häng dig för den här är bra, och det är du med!
2007-01-29

  Jack E. Gladh VIP
Nämen!! Protest!! Smala ben brukar inte vara särskilt vackra!
Hellre "runt" än "tunt". Lustigkurrarande kan bli tröttsamt.
Du ska vara du och utveckla det! Punkt!
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07