Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min älskade bror


Saknar dig

Jag saknar dig broder, när kommer du hem?
Du är i ett hus som bevakas av dem.
De ska hitta ditt fel, det som gör dig speciell,
men jag önskar ändå, att få se dig ikväll.
Titta på tv, spela spel, eller bara va.
Skratta med dig varje da.
Jag vill bara krypa upp i ett hörn och gråta,
Men det gör jag inte, för det skulle låta.
Jag har hållit mig uppe i ett halvår nu,
men jag okar inget mer...
det ska va jag och du.




Fri vers av september07
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-01-29 19:19



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Syskonkärlek är speciell. Den ska man vara rädd om.
Jag har "haft" min bror i 61 år nu. Fint av dej att
beskriva dina starka känslor.
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07