Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trots avstånd närhet är en hjärtesak


Där vår längtan möts



Där vår längtan möts

reser sig en bro
mellan våra hjärtan


en ängel rör vid min själ

varsamt


då din blick vilar
på samma måne
som min





Fri vers av Sunlight
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-04 23:23



Bookmark and Share


  aol
Gillas underbart sant skaldat vännen,
2014-06-07

  * Ammi *
javisst, underbart vacker text. Mångubben är nog mångas mötesplats..
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight