Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nöjd med allt förutom \"pitt\"-delen :P


rött på vitt

2 timmar framför spegenl, och nu är hon klar.
Hon skrattar och vet att hon nu slipper sin far.
det är så här hon ska minnas, och hon vill vara fin.
Så att de som hittar henne inte ska få en äklad min.
Månen är uppen och snön faller ner.
Hon bjuder ett leende, inga problem finns mer.
Från ett snitt i handen droppar blodet ner i snön,
bildar en bäck som sedan rinner ut i den röda sjön.
Rött på vitt med en kropp i mitten,
hon vet att hennes far aldrig mer kan tvinga på henne pitten.
hon har lagt sig ner och ser ljuset komma.
En sista tår, sen får hon sommna




Fri vers av september07
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-01-29 20:27



Bookmark and Share


  Freya
FAN JAG HATAR SJÄLVMORSDIKTER NU!
för det här är väl en sån?
annars är jag totalt bortgjord nu.
men asså hahah, du är verkligen lyckligt lottad.. jag gillar inte självmorsdikter, inte rimmdikter. Fast helt ärligt. jag gillar den här. O_O
2007-02-21

  september07
you rock, babe // janine <3
2007-02-09

  september07
Du är såååå duktig attskriva dikter / älskpälsk, sanna <3
2007-02-09

  jaghetersara
läskig! alltså läskigt bra.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07