Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaptenen


går till havs i sömnen
till sömns med hatten på
ser sig själv bli buren
bort för att kunna gå
kvar finns världen blank
och våt av utspädd gråt
blank och ren är han då
men ensam i sin båt
alla skiljs vi åt




Fri vers av Sebastian Lind
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-29 21:59



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
snygga och kluriga ordupprepningar,ger en skönläst rytm,som landar stadigt på slutraden
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind