Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart pänninger.

Dä ä svart pänninger
sa ho surt

män int bryr ja
mäj ôm färgen

huvudsaken ä int färgen,
utta värde på dôm

å svart pänninger
ä lika mykk värd,
såm de vit pänningera.

ôm int mer teåmä.




Fri vers av raggnarr
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 13:14



Bookmark and Share


    Layph
Gôrbra, rent å dretbra...
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr