Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Kyreus en underbar man!!!


När livet blir för tufft . . .



Och om jag faller
så bär mig då
på starka armar
och torka min tår


och när resan är över
och vägen utstakat målet
och målet är livet

HÅLL OM MIG DÅ

För jag kommer säkert
att falla igen . . .

HÅRT . . .

Och om jag ej skulle resa mig
så för mig hem . . .
det finns plats för mig där . . .

ÄNNU EN GÅNG

Så snälla älskade . . .

LIVETS SÅNG


till de som älskar
och de som går

SANNINGEN

Gör dig FRI

I en evighet lång




Fri vers av DanSan
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-01-30 14:04



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Vet att Du har fått Dina törnar - Hårda, Skoningslösa - Men Du vet att jag Vill - Att jag skall - Alltid - Om jag kan, STÅ VID DIN SIDA
2007-01-30

  Havsjungfrun
väldigt fin ..ska spara denna...=)
2007-01-30

    sunnanvind
Mycket fint o mycket tänkvärt!
Bra!
2007-01-30

  Lars Granlöf
Grymt sant.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan