Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saker som kommer upp i huvudet...


Vårt drömmars land

Väck mig ur mina drömmars land.
Kalla mig din älskling!
Låt mig få känna en doft av min dröm…
Låt mig få känna kärlekens vackra hetta.

Ta min hand och kyss mina läppar.
Jag har saknat dig i himlen, men nu är du här.
Min bästa skyddsängel har äntligen kommit,
Nu finns det inget mer att vänta på.

Vissa kallar oss för spöken,
Men vi kallar oss för änglar.
Själar med stor förväntan,
På något som aldrig kommer.

Du tittar mig i ögonen...
Snälla, se inte min ängslan.
Jag rör vid din kind och kysser din hand.
Klumpen i magen blir allt större.

Sången inuti ditt hjärta,
När tystnade den?
Ta på mig, rör mig…
Låt mig få ha dig nära.

//F




Fri vers av egotuilla
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-01-30 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla