Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vesuvio

~~~

ovan kraterns rand
hänger molnen gråtyngda

himlen sommarblå


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 499 gånger
Publicerad 2007-01-30 15:42



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Alltså...jag fattar inte hur du GÖR kvinna!
Några sköna ord: 100%ig stämning!!
Me like very mucho!! ;)
2007-01-31

  Bodil Sandberg VIP
WOW...snacka om svindlande höjder...tjuuuuuuusigt!!!
2007-01-30

  Agnes
Fin bild du skapar. Himmelsblå...mmm! Vesuvios kant måste vara väldigt nära himlen föreställer jag mig - på flera vis.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan