Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag leta i ditt huvud?

Jag vaggar dig in i mina tankar,

jag låter dig veta allt.

Det är det jag vill.

Jag hoppas att du hittar dig.

Du är allt,

det är du som bygger upp hela mig.

Utan dig skulle jag inte må bra.

Utan dina meddelande är min mobil död.

Utan våra snabba möten, går det ej.

Jag längtar alltid.

Du finns i min tanke.

Finns jag i din?




Övriga genrer av Carl
Läst 985 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 18:43



Bookmark and Share


  Freya
rättvikrättvikrättvikrättvik..
äh, vad jag snart dör. lägg ut en ny finig text snart
2007-03-09

    sötsnö
den här var riktigt fin
2007-02-08

  Freya
Hihihih -

















(asså hihi. jag har inget att skriva men jag vill träffa dig snart.)
2007-02-01

  Lollan_
Jag tycker denna är vacker och fin,
Helt enkelt, fin :)
2007-01-31

  lodjuret/seglare VIP
Du finns dessvärre inte i just mitt huvud, men så är jag ju också inte den du skriver om, vilket vid varje annan tidpunkt i mitt liv skullle ha kunnat göra mig bedrövad... bara inte just nu. Men det var i övrigt en tilltalande text, så jag får verkligen hoppas att du riktade dig till någon särskild.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl