Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet jag!



Jag blev bjuden av moder jord att smaka
på livet,

jag åt av dess näring och drack mig berusad,

världen smaksatte min gom.

Sömndrucken kom jag
till insikt

det finns något bortom det blå...




Fri vers av Manuela
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-01-30 23:18



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Underbara rader med brinnande ord och röda bokstäver...jag suuuuger i mig och fröjdas!!!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra