Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tema från lyrikgruppen. robbin Hood? Iden är från 2 sanna historier+ min livliga fantasi.


En Snabbis!

Ett tema från lyrikgruppen.


En Snabbis!
Det krimminella gänget tog sig en snabbis.

Dom gjorde det snabbt.

Ett inbrott i en rikemansvilla och stal det värdefullaste som fanns snabbt.

Utan att förstöra något.

Dom gjorde också inbrott i industrier och annat.

Utan våld, vapen, samt ett fredsmärke som signatur.

Plötsligt fick en del fattigpensionärer gratis hemhjälp!

Fru Person blev glad för lutfisken som kom.

Några ungdomar fick hjälp med bostäder.

Låginkomstagare fick hjälp med hyran och uteliggare fick en slant.

Snuten förstod att dom var ytterst smarta och vältränade.

Enbart dumt och mycket enfaldigt tyckte allmänheten.

Än idag förbryllar dom polisen, dom åkte aldrig fast!





Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-31 13:41



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Go Robin Hood!
Rafflande och spännande skrivet!
2007-02-01

  Agnes
Hoppas han Hood'ar vidare till mina kvarter! :o)
2007-01-31

  angel of tears
oooh...kan man joina? härligt skrivet:) gillatr ditt sätt att skriva! *bokmärker*
2007-01-31

  Mackan
härlig Robin-Hood dikt
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin