Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frittfall





vi stod där du och jag vid stupet





vi räknade jag hörde att vi räknade



men kanse var det bara jag


för medan mina fötter saknar fast mark


står du stadigt kvar




Fri vers av emma
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:29



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh. gillade verkligen denna.
tack!
2007-05-04

  Veronika Lundqvist
Du kan landa mjukt på mig så bär jag upp dig till fast mark igen ;)
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

emma
emma