Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan och ensamhet


Det finns inga sådana till salu

Jag skulle vilja ha en familj
men det finns inga sådana till salu
Lite mänsklig närhet vore fint
men äkta sådan är mycket sällsynt
och kostar mer än jag kan ge
Det skulle räcka med ett samtal
om något som verkligen betyder nå\'t
Det skulle bara kosta lite tid
men det verkar som det också
är en vara som blivit restnoterad
i livets lyxbutik.




Fri vers av Dionysius
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-01-31 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius