Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar våren.


Vår.

Jag längtar till våren.
Sol och solsken.
Vackera vår.
Solsken över allt.
Vitsippor i gräset.
I backar växer dom.
Det är vackert för mig.
Sol och solsken.
Vackra vår.
Vintern.
Kallt.
Mörkt.
Ge mig vår.
Sol och solsken.
Vackra vår.
Sprid glädje för mig.
Vackra, vackra vår.
Jag vill springa.
Till min vackra vår.




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-01-31 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET