Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unner flöte?

Flöte dyker stuup i ett,
ja unnrer va dä kan vaar,
va dä kan vaar där unner
såm suger på masken?

ä dä en slemmi môrt
äller en läkker abbôôr?

män när ja drar ôpp
ä kroken tom på fesk

va va dä han sa, luffern?
att dä va såsen
såm va goerst åttå maten.




Fri vers av raggnarr
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-02-01 08:04



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Unner flöte flyter fule fantastiske fete fisker o bakom flöte fiskar fiskarn förgäves förtvivlat femininum.......ty de vackreste fiskere e inte alltid de fineste.. hrrrmmmm....fnizzzz...

Kuul !! Gillar det dialektala.
2007-02-02

  Maud Li
Jag håller också på såsen! Jag hatar gädda, så det är så klart det jag får de gånger jag ger mig på att fiska.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr