Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illa funtad

en gång
var jag älskarinna


knäppt
men sant

han var gift
han hade barn

och jag var dum
så jävla dum

ändå
när jag ser hans blick
förstår jag




Fri vers av Gabrielle
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-02-01 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle